Hlavní obsah

Na novomanžele čekalo po návratu z líbánek velké překvapení

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novomanželé Jamie a Emily Pharrovi z anglického města Holbeach odjeli po své nedávné svatbě na líbánky a dali svým přátelům klíče, aby jim v době jejich nepřítomnosti krmili kočky. Jenže tato důvěra se jim nevyplatila. Kočky sice krmení dostaly, ale jejich povedení kamarádi jim pokryli celý byt lepicími lístečky na poznámky a reakci mladého páru natočili na skrytou kameru.

BEZ KOMENTÁŘE: Novomanželé zůstali po návratu domů v šoku

 
Článek

Vtipálci si na svém překvapení dali záležet. Celkem použili něco přes 14 tisíc lístečků, lepení jim zabralo osm hodin.

„Naše vstupní dveře mají skleněné panely, takže jsme hned pochopili, co udělali. Lístečky byly všude,“ řekla serveru MailOnline Emily Pharrová.

Papírky našel pár i uvnitř myčky na nádobí. Úklid jim zabral dvě a půl hodiny, manželé si ale myslí, že stejně všechny nenašli a v následujících týdnech na ně nějaký ten zapomenutý lísteček odněkud vyskočí.

„Abychom byli upřímní, tak trochu jsme čekali, že na nás po návratu z domova bude něco čekat. Naši přátelé v tom mají zálibu,“ dodala Britka s tím, že loni jejich jiným kamarádům, kteří se vzali, naplnili obývací pokoj třemi tisíci nafukovacími balónky.

Reklama

Výběr článků

Načítám