Hlavní obsah

Muži vytáhli z ucha pětadvacet malých švábů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletý Číňan z provincie Kuang-tung se nestačil divit, co mu lékaři vytáhli z ucha. Do nemocnice přišel s velkou bolestí ve sluchovodu a neustálým šelestem. Zdravotníci továrního dělníka prohlédli a začali z jeho kanálku vedoucího k bubínku tahat jednoho švába za druhým. Skončili až u šestadvacátého kousku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lékaři vyndali Číňanovi z ucha pětadvacet malých švábů (video je bez zvuku)Video: China-Live, Newsflare.com

 
Článek

Podle odborníků vlezla Číňanovi do ucha samice švába, která tam nakladla vajíčka, z nichž se vylíhlo pětadvacet jejích potomků. Ti se pak tísnili ve zvukovodu a obávali se vylézt na světlo, kde je neustále ohrožoval prst snažící se ucho vyčistit.

„Viděli jsme v uchu objekty mající tvar hmyzu, které blokovaly jeho sluchový kanálek,“ potvrdil ošetřující lékař Jang Ťing z Nemocnice Čchang-an Siao-pien v Tung-kuanu v rozhovoru pro deník People’s Daily.

Šváby se podařilo lékařům z ORL vypláchnout speciálním roztokem. Ucho a bubínek jsou bez poškození, jen kůže ve sluchovodu se musí zahojit od drobných škrábanců způsobených končetinami švábů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám