Hlavní obsah

Muži uvízla hlava v odpadkovém koši, vysvobodili ho hasiči

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aberdeen

Dvaapadesátiletý muž ze skotského Aberdeenu už zřejmě přestane strkat hlavu tam, kam nemá. V neděli mu uvízla hlava v odpadkovém koši přímo na rušné tepně města. Z nedobrovolného vězení mu museli pomáhat hasiči, kteří elektrickou pilou odřezali vrchní část koše.

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranáři vytáhli z muže z odpadkového koše v Aberdeenu

 
Článek

Muž známý jako Tam trčel hlavou v nádobě na odpadky na náměstí více než 15 minut.

"Nemohl se vůbec hýbat, hlavu tam měl zaseknutou opravdu natěsno. Neustále křičel o pomoc. Hasiči dorazili na místo rychle, ale trvalo to čtvrt hodiny, než jej elektrickou pilou vyřezali. Toho muže zvuk toho nástroje neskutečně děsil," uvedl jeden z přihlížejících, přičemž mnozí si netypický výjev spíše fotili.

Po vysvobození byl muž odvezen do místní nemocnice, kde mu ošetřili zranění na obličeji. Ta si způsobil pokusy vysvobodit se.

"Nejsme si jisti, co ten muž v popelnici hledal, a ani zda to našel. Můžeme ale uvést, že nenásledovalo obvinění z jakéhokoliv trestného činu," uvedl mluvčí policie

.

Foto: repro Twitter/@stewartmcg

Muži uvízla hlava v popelnici ve skotském městě Aberdeen.

Reklama

Výběr článků

Načítám