Hlavní obsah

Muži spí s medvídkem častěji než ženy

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více osob si do postele bere medvídka, když nemohou sdílet lože s milovanou osobou. A noc s plyšovou hračkou tráví větší počet pánů než žen. V objetí s méďou přečká noc každý pátý muž, ale k tomu samému se přizná jen každá sedmá žena

Článek

Z výzkumu zahrnujícího na dva tisíce osob vyplynulo, že 63 procent lidí potřebuje před usnutím pomazlení a přitulení. Studii si nechal vypracovat řetězec hotelů Travelodge, který začal ve svých pobočkách instalovat do pokojů v rámci projektu Cuddillow polštáře se dvěma pažemi. Ty mají osamělým turistům a přespávajícím navodit příjemný pocit bezpečí.

Zatím se s polštářem mohou mazlit návštěvníci hotelů v Newcastlu, Druhamu, Manchesteru, Leedsu a Birminghamu.

Osm procent žen se přiznalo, že svůj polštář, pyžamo či přikrývku postříkají parfémem nepřítomného partnera, aby se jim lépe usínalo. Patnáct procent z dotázaných dívek a dam si pak do peřin bere medvídka či jiné plyšové zvíře, aby se k němu tulilo. Mužů se stejnou potřebou je dvacet procent, přičemž partnerčin parfém použijí jen tři procenta z nich.

Tři z pěti osob se cítí osaměle a smutně, když musejí usínat samy, šestnáct procent nedokáže bez milované osoby usnout a devět procent má dokonce noční děsy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám