Hlavní obsah

Muže zatkli za praní špinavých peněz, prozradilo ho půl milionu ve spodkách

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rutinní prohlídka nizozemské policie přinesla v Rotterdamu nečekané ovoce. Během prohledávání jedenatřicetiletého muže našli policisté balíček s bankovkami v hodnotě 22 tisíc eur (zhruba 551 tisíc korun). Během následné domovní prohlídky pak policisté odhalili drogy a dalších 90 tisíc eur (2,3 milionu korun).

Foto: Twitter Politie Rotterdam

Peníze nalezené v mužově spodním prádle

Článek

V rámci rutinní kontroly zastavili policisté ve čtvrtek večer jedenatřicetiletého řidiče v rotterdamské čtvrti Dordtsestraatweg. Muž policisty zaujal tím, že měl na sobě luxusní rolexky a u sebe kryptomobil, tedy telefon, který nelze odposlouchávat.

Když následně policisté objevili v mužových spodkách balíček bankovek v hodnotě 22 tisíc eur, rozhodli se u muže provést i domovní prohlídku. Ta odhalila dalších 90 tisíc eur v hotovosti a blíže nespecifikované množství drog.

Senior vyloupil banku, prchal však příliš pomalu

Koktejl

Muž byl zatčen za praní špinavých peněz. „Jak se k nim dostal, teď bude moci vysvětlit soudci,“ uvedla policie na svém twitterovém účtu. Zda přibydou i další obvinění, závisí na dalším vyšetřování.

Reklama

Výběr článků

Načítám