Hlavní obsah

Muž zapomněl batoh s drogami na německém nádraží, chtěl ho vyzvednout na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaadvacetiletý muž zapomněl batoh s marihuanou a amfetaminy na nádraží v německém Braunschweigu. Přišel si ho vyzvednout na policii patrně v domnění, že se policisté nepodívali dovnitř, informuje dnes agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž v neděli telefonoval na policii a ptal se, zda tam někdo neodevzdal jeho batoh, uvedla spolková policie. Strážci se ptali na německých drahách, které potvrdily nález batohu.

Když policisté zavazadlo otevřeli, nestačili se divit. Kromě marihuany našli dózu s bílým práškem. Rychlý test na drogy ukázal, že jde o amfetaminy.

Uvázlý lupič v Německu na sebe zavolal policii

Koktejl

Mezitím byl o nalezeném batohu informován i jeho majitel, který si pro něj přišel na policejní služebnu. Identifikoval batoh, že je skutečně jeho. Zřejmě doufal, že policisté nezkoumali obsah, uvedla policie.

Místo zabavených drog si muž od policie odnesl trestní oznámení kvůli nedovolenému držení omamných látek, poznamenala DPA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám