Hlavní obsah

Muž zaparkoval přímo před hydrantem. Američtí hasiči se s autem moc nepárali

Novinky, tcs

Nechat svůj vůz stát před požárním hydrantem je z logických důvodů velice špatný nápad. Ať už z neznalosti, nebo nedbalosti, vůbec na to nemyslel majitel acury (obchodní značka Hondy v USA) ve městě Hamilton v americkém státě New Jersey. Hasiči, kteří přijeli k požáru, na hledání majitele nebo jiného přístupu k vodě neměli čas ani chuť.

Foto: Hamilton Township Professional Firefighters

Hasiči protáhli hadici přímo skrz auto.

Článek

„Tohle se stane, když zaparkujete před hydrantem,“ stojí v úvodu příspěvku, který na svém účtu sdíleli hamiltonští hasiči. Snímek pochází z výjezdu k hořícímu domu v noci z 13. na 14. června.

Kvůli hlouposti majitele vozu nezbylo hasičům nic jiného než rozbít boční okna a hadici protáhnout skrz auto. Požár byl uhašen a obešel se bez zranění.

Foto: Hamilton Township Professional Firefighters

Navzdory autu umístěnému přímo před hydrantem se požár povedlo uhasit.

Na Facebooku většina uživatelů rozhodnutí hasičů ocenila, našli se však i kritici. „Dělám hasiče už 22 let a nikdy jsem neviděl situaci, která by ospravedlnila takovéto rozhodnutí,“ napsal například muž jménem Scotland Roeber.

Rozhodnutí hasičů si však zřejmě stanice bez problémů obhájí. „Pamatujte, je nelegální parkovat před hydranty,“ končí příspěvek upozorněním.

Reklama

Výběr článků

Načítám