Hlavní obsah

Muž uvázl v kanalizaci, na vysvobození čekal tři dny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do nepříjemné situace se dostal nejmenovaný osmačtyřicetiletý muž, jenž minulý týden uvázl v kanalizační síti na okraji Londýna a nemohl najít cestu ven. Podle svých vlastních slov se tam dostal 5. února, což by znamenalo, že v podzemí strávil celé tři dny. Jeho volání o pomoc bylo nakonec vyslyšeno skrz víko kanálu, informoval britský deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Nejmenovaný muž uvedl, že se pod ním propadl kanál. Bohužel se prý však z kanalizace nebyl schopen dostat, a tak začal v podzemních chodbách hledat alternativní východ.

To se však neukázalo jako nejšťastnější řešení, neboť podle jeho vlastních slov bloudil kanalizační sítí celé tři dny a nachodil téměř deset kilometrů.

Vysvobozen byl nakonec minulý čtvrtek poté, co lidé vyslyšeli skrz kanalizační poklop jeho volání o pomoc a přivolali na místo policii, která ho vytáhla.

Chtěl cigaretu

„Bylo to velmi zvláštní. Ten muž byl neuvěřitelně špinavý a vypadalo to, že na sobě nemá ani boty. Vypadal strašně zmateně,“ svěřila se Daily Mailu jedna ze svědkyň Stephanie Noeová.

„Když ho vytáhli nahoru, první, co si žádal, byla cigareta,“ uvedla další svědkyně Sam Palmerová.

Podle informací tamní policie muže následně převezla záchranná služba do nemocnice, kde byl ošetřen z důvodu mírného podchlazení a zranění nohou.

Reklama

Výběr článků

Načítám