Hlavní obsah

Muž svými tanečními kreacemi pobavil halu plnou fanoušků Rihanny

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Na sobotním koncertu barbadoské zpěvačky Rihanny, která v rámci svého turné The Loud vystoupila ve Filadelfii, zazářil jeden z fanoušků. Svým bláznivým tancem na písničku „Single Ladies“ od zpěvačky Beyoncé se parádně postaral o výplň přestávky mezi předskokanem a hlavní hvězdou koncertu.

Článek

Zatímco davy lidí ve filadelfské hale Wells Fargo Center po vystoupení předskokana, rappera J. Colea, napjatě očekávaly Rihannu, pozornost na sebe strhl opilý muž na tribuně. Do éteru právě pustili písničku „Single Ladies“ od zpěvačky Beyoncé, na kterou začal tento Američan bez ostychu tancovat.

Nejprve zvolil skromnější gesta, postupně se ale odvázal. Neotřelými pohyby přilákal pozornost nejen nezadaných slečen z blízkého okolí, ale i stovek lidí na tribuně. Svým neplánovaným vystoupením fanoušky čekající na Rihannu rozesmál, a uvolnil tak napjatou atmosféru v hale.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám