Hlavní obsah

Muž se sám vykastroval, aby nepodváděl svou frigidní ženu

Novinky, Jakub Kynčl
Bogotá

Čtyřicetiletý Kolumbijec Luis Alfonso Sanchez se rozhodl k dramatickému a značně drastickému kroku. Vykastroval se žiletkou na holení. Důvodem bylo, že s ním jeho manželka nechtěla mít sex a on ji jako správný křesťan nechtěl podvádět s jinými ženami. Aby snížil své choutky, raději podstoupil obrovskou trýzeň a vykastroval se stejným způsobem, jakým kastruje zvířata na své farmě.

Článek

Kolumbijec uvedl, že si odřízl varlata a ránu si sám zašil nití a jehlou. Chtěl prý respektovat bibli a nepodvést svou ženu, což bude prý takto snazší.

"Když jsem zjistil, že už s ní (s manželkou) nemohu více počítat, tak jsem došel k rozhodnutí, že abych ji už nemusel více obtěžovat, tak si raději uříznu varlata. Jsem křesťan a nechci si hledat jinou partnerku," uvedl posmutnělý muž.

Sanchez použil ke kastraci techniku, kterou využívá i na zvířatech, které chová na své farmě.

Vzal žiletku a přitlačil

"Kastroval jsem už prasata, kočky, psy a do tří dnů nebylo po zranění skoro ani stopy. Říkal jsem si, že to tedy bude jistě stejné i se mnou. Měl jsem v tom už praxi, a tak jsem vzal žiletku, přitlačil a silou jsem si odřízl varlata," popisoval muž drastický zákrok.

Muž je v současné době hospitalizován v nemocnici Santander, kde jeho ošetřující lékař Javier Martinez informoval, že se rána stále hojí. Urologové konstatovali, že si varlata uříznul opravdu úplně. Hlavní potíží lékařů je tak nyní to, že se mu v oblasti genitálií vytvořil hematom a do rány se navíc dostala infekce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám