Hlavní obsah

Muž probudil ženu z desetiletého kómatu kousáním do prstů u nohy

– PEKING
Novinky, jky

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Číňan, který deset let docházel za svou manželkou v kómatu, ji dokázal probudit. Jako hlavní důvod označuje to, že ji pravidelně jemně kousal do prstů u nohou, což je podle něj jedno z nejcitlivějších míst na těle, které má obrovské množství nervových zakončení.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Čang Kchuej z města Šen-jang si je jistý, že se stal zázrak. Deset let trpělivě docházel za svou manželkou, která byla v kómatu po těžkém úrazu hlavy, který se jí stal v práci.

Nikdo už příliš nevěřil, že má žena reálnou šanci se probudit, ale Čang vytrval a po celých deset let jí pouštěl rádio, zpíval, mluvil k ní a dokonce ji i lechtal. Nic ale nepomáhalo.

"Poté jsem si vybavil, že mi někdo říkal, že chodidla jsou sídlem velkého množství nervů. Uvažoval jsem tedy, jestli by ji nebylo možné vzbudit kousáním do chodidel," řekl Čang.

Mluvit zatím nemůže

Čang tedy začal svou manželku před lety také jemně kousat do nohou a doufal, že to jednou přinese svůj efekt. Když mu nyní jeho manželka stiskla ruku, tak nechtěl věřit vlastním očím.

"Okamžitě jsem dostal husí kůži, bylo to v ten moment, jako kdyby vás chytnul za ruku mrtvý člověk," popisoval velmi silný zážitek Čang.

Jeho manželka Lu Feng-šuang nyní může hýbat rukama a usmívat se, mluvit ale zatím nemůže. Partneři jsou svoji již 27 let a Čang nyní doufá v jediné, že ještě někdy uslyší hlas své milované.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám