Hlavní obsah

Muž požádal přítelkyni o ruku před vyprodaným stadiónem, ona mu utekla

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Když má muž dojem, že sedí vedle své životní lásky, tak poslední, co by chtěl zažít, je odmítnutí při žádosti o její ruku. A to celé platí dvojnásob ve chvíli, kdy okolo vás sedí 18 200 lidí sledujících, jak se vaše milá rozhodne.

Článek

Fanoušek hokejového týmu NY Rangers Nick se rozhodl překvapit svou přítelkyni Melissu romantickým gestem a požádal ji při vyprodaném hokejovém zápase v hale Madison Square Garden o ruku.

Na velký box informující o stavu skóre nechal napsat pro svou milou vzkaz: "Melisso, budeš mou modrotričkovou nevěstou? S láskou Nick". Zatímco dvojici celou dobu zabírala kamera, Nick si připravil prstýnek a požádal svou přítelkyni o ruku i přímo.

Melissa však v úleku jen cosi znechuceně zamumlala, ze svého místa vstala a začala odcházet. Pak už bylo možné pouze spatřit Nicka, jak vstává a snaží se svou přítelkyni zastavit.

Rangers zápas zázračně otočili

Žádost o ruku proběhla při valentýnském zápasu mezi New Yorkem Rangers a Tampou Bay Lightning v neděli 14. února. Mnoho lidí sice diskutuje o tom, zda nebyla tragikomická scéna zinscenovaná, ale většina lidí se staví za to, že jen zahrál klíčovou roli stres a celý výjev byl tak pro vdavekchtivého fanouška řádně trapný.

Nicka ale může uklidňovat aspoň to, že jeho trapas zřejmě povzbudil hokejisty New Yorku. Ti sice už s Tampou prohrávali 0:2 a ve chvíli žádosti o ruku hráli 2:2, ale poté se postavili na nohy a Tampu přestříleli jednoznačně 5:2.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám