Hlavní obsah

Muž požádal o ruku letušku přímo během letu

– Lisabon
Novinky, Dagmar Plecháčová

Žádost o ruku bývá většinou událost, které se účastní jen dva lidé, kterých se to týká. Třiatřicetiletý Portugalec João Vieira se ale rozhodl, že tento životní krok učiní na palubě letadla za přítomnosti desítek cestujících. Svou vyvolenou, devětadvacetiletou letušku Veru Silvaovou, požádal o ruku během letu z Lisabonu do Barcelony přímo palubním telefonem.

Článek

Cestující letu TP744 se tak v pondělí stali svědky osudové otázky. Vieira možná také doufal, že by ho jeho vyvolená neměla to srdce před tolika lidmi odmítnout. To by se však zřejmě stejně nestalo, jelikož dvojice spolu chodí už čtyři roky.

Vieira chvíli sbíral odvahu, pak se ale statečně chopil palubního telefonu a před zraky všech cestujících řekl: „Vero Silvo, existují dva důvody mé přítomnosti na tomto letu. První je ten, že tě moc miluji, a druhý, abych se tě zeptal: Vezmeš si mě?“

Devětadvacetiletá žena musela nejprve celou situaci rozdýchat a zmohla se jen na nejisté úsměvy, pak ale vzala sluchátko palubního telefonu na druhé straně letadla a odpověděla: „Ano“.

João Vieira tak dodržel svůj příslib, že až Veru jednou požádá o ruku, bude si připadat jako v oblacích.

Reklama

Výběr článků

Načítám