Hlavní obsah

Muž ožil po odpojení z přístrojů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HANDFORTH

V hrabství Cheshire ve Velké Británii se probudil muž z kómatu poté, co mu byly odpojeny přístroje na podporu životních funkcí. O deset dnů později se už účastnil svatby své dcery.

Článek

Brian Palmo, který trpí rozedmou plic, začal sám dýchat poté, co byl přístroj na podporu dýchání odpojen, informoval deník The Sun. Jeho dcera řekla: "Doktoři nás připravili na nejhorší a vypadalo to, že měli pravdu. Ale táta zabojoval. Nemohla jsem tomu uvěřit, když se jeho stav zlepšoval a já si začala uvědomovat, že by mohl být na mé svatbě."

Doktoři a sestřičky prý nikdy neviděli nic podobného a byli z vývoje zdravotního stavu pacienta zcela v šoku. Sám Palmo řekl: "Nevěřil jsem, že to zvládnu, doktoři nade mnou udělali křížek. Nemám žádný imunitní systém a mé plíce jsou těžce poškozené."

Anne-Marie říkala, že dříve předpokládala, že jí ve svatební den táta vyzvedne. Nakonec vyzvedávala ona jeho, tři hodiny poté, co byl propuštěn z nemocnice. "Brečela jsem, když jsem ho viděla, ale byl to nejšťastnější den vůbec," řekla nevěsta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám