Hlavní obsah

Muž osahával bankomat v gumových rukavicích, zatkla ho policie

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MÜNSTER

Čtyřicetiletý Němec Hans Mauer byl zřejmě až příliš obezřetný. Bankomatům se vyhýbal po dlouhé roky a když už se rozhodl jeden v německém Münsteru použít, tak ho policisté kvůli podivnému chování zatkli. Člověk, který čekal za ním měl totiž pocit, že něco není v pořádku. A není se co divit, muž obsluhoval bankomat s nasazenými gumovými rukavicemi.

Článek

Tak dlouho si muž bankomat obezřetně prohlížel a hledal kamery, až to začalo být divné. Když nasypal na klávesnici speciální prášek, aby nemohl na bankomatu zanechat otisky prstů a nasadil si dokonce gumové rukavice, tak na něj další čekající zavolal policii. Podezíral Hanse Maurera z toho, že se chce dopustit nějakého podvodu.

Policisté na místo dorazili takřka neprodleně a muže opravdu zatkli.

"Podezřelý nám však vysvětlil, že bankomat ještě nikdy kvůli strachu ze zlodějů nepoužil a přestože bylo jeho chování opravdu vysoce podezřelé, tak se nakonec vše vyjasnilo," uvedl policejní mluvčí a dodal, že je dle jeho názoru velmi nepravděpodobné, že by muž ještě někdy v životě zkusil bankomat znovu použít.

Související témata:

Výběr článků

Načítám