Hlavní obsah

Mr. Bean chce hrát bin-Ládina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rowan Atkinson alis Mr. Bean se rozhodl k odvážnému kroku. V jednom z nově připravovaných skečů si chce zahrát roli nejhledanějšího teroristy světa, obávaného vůdce Al-Kajdy Usámy bin-Ládina. Strach z pomsty islámských fundamentalistů svérázný humorista nemá.

Článek

"Myslím, že nastal čas, přestat bin-Ladina vykreslovat jako smrtelně nebezpečné monstrum, ale odhalit, že ve skutečnosti je to jen ubohá figurka," odůvodnil své rozhodnutí.

Skeč by měl zachycovat každodenní život fiktivního Usámy Bean Ládina v jeho skalní noře kdesi na afghánsko-pákistánském pomezí.

Reklama

Související články

Mr. Beana dohnala manželka k slzám

Populární britský komik Rowan Atkinson, známý především jako Mr. Bean, oslavil padesáté narozeniny. Jeho manželka Sunetra sezvala na večírek stovku jeho přátel...

Atkinson od Mr. Beana na hony vzdálený

Obsazení slavného britského komika Rowana Atkinsona alias Mr.Beana do filmu, který dostal český distribuční název Univerzální uklízečka, svádí k očekávání,...

Výběr článků

Načítám