Hlavní obsah

Monika Absolonová uvažuje o miminku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Loňský rok se zpěvačce Monice Absolonové vydařil a o tom, jaký bude ten letošní, teď spolu se svým milencem přemýšlí na pláži u Rudého moře. Dva roky po rozvodu s hokejistou Václavem Eiseltem našla konečně novou lásku, majitele pražských restaurací Jaroslava Haštavu, známého motorkáře. A tak nevylučuje, že by si s ním mohla pořídit potomka.

Foto: Pavel Siuda

Kostel Svatého Ducha v Ostravě-Zábřehu byl postaven v letech 2004-2007 v lokalitě naproti kina Luna.

Článek

"Dělá všechno, co mi na očích vidí. Když na to přijde, tak i vaří," řekla Monika Absolonová, která si na oplátku koupila speciální oblek na motorku a hltá motoristické časopisy.

O svatbě spolu zatím sice nemluvili, ale slíbili si, že spolu budou až do důchodu. "Vím, že papír nic nezaručuje," prohlásila Monika, ale naznačila, že kdyby ji Jaroslav o ruku požádal, zřejmě by řekla ano. Jaroslav dosud ženatý nebyl a stejně jako Monika žádné děti nemá.

Závislost na nikotinu zatím vítězí

Zpěvaččinu volbu schválila i její velká kamarádka, zpěvačka Linda Finková. Právě ona se je snažila dát dohromady, až to nakonec vyšlo. Monika se s Jaroslavem setkala loni na jaře na koncertu Lennyho Kravitze. Pak se ještě párkrát potkali a krátce nato si dali navzájem klíče od bytu.

Přátelé obou milenců tvrdí, že také vážně uvažují o tom, že si pořídí potomka. Faktem je, že Monika se doslova vidí v dceři Lindy Finkové a Geni Genzera Viktorce. Důvod, proč se zatím rozhodli si mimino nepořídit, prý tkví v tom, že se oba nemohou zbavit své závislosti na nikotinu. Loni v září si sice dali předsevzetí, že kouřit přestanou, chuť na cigaretu ale byla silnější.

Reklama

Související témata:

Související články

Absolonová dospěla a touží po rodině

Pražské divadlo Broadway v neděli odehrálo derniéru muzikálu Kleopatra, který představitelé opouštějí s notnou dávkou nostalgie. "Pro mne je to veselosmutné,...

Moniku Absolonovou trápí jarní alergie

Ačkoliv je právě měsíc lásky, zpěvačka Monika Absolonová si toto období s milostnými příběhy nijak nespojuje. Naopak ji teď trápí alergie a květen jí proto...

Absolonová by se kvůli penězům nevdala

Zpěvačka a herečka Monika Absolonová se v poslední době stále častěji objevuje v rolích šlechtičen. Tou by však v soukromém životě být nechtěla. Po celé léto...

Výběr článků

Načítám