Hlavní obsah

Absolonová by se kvůli penězům nevdala

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka a herečka Monika Absolonová se v poslední době stále častěji objevuje v rolích šlechtičen. Tou by však v soukromém životě být nechtěla. Po celé léto bude ztělesňovat císařovnu Elišku v muzikálu Noc na Karlštejně, který uvádí Hudební divadlo v Praze.

Foto: Petra Kucinová

Dechový orchestr ZUŠ Zábřeh na slavnostním průvodu ulicemi Šanghaje

Článek

"Je to skvělé představení, báječná atmosféra, příběh Elišky je mi velmi sympatický. Její síla by se mi hodila, lámat meče pochopitelně nedokážu," prozradila Monika.

Již v srpnu bude zkoušet další vznešenou roli. V novém muzikálu Michala Davida Tři mušketýři bude hrát královnu.  

Peníze mužů ji nezajímají

Šlechtičnou by se však ve skutečnosti stát nechtěla. "Kdyby mi nějaký muž postavil hrad, zajistil služebnictvo a nemusela bych absolutně nic dělat, jenom se válet, tak bych možná na chvíli chtěla být osobou urozenou. Takhle to ale v životě nefunguje, vždycky je něco za něco," poznamenala a dodala, že peníze nejsou nejdůležitější.

"Finanční konto mužů mě nezajímá. Zásadně odmítám, že bych se mohla vdát pro peníze. Já už jsem jednou vdaná byla, podruhé už bych to neudělala ani za miliardu," ujistila Absolonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Absolonová čeká na Pana Správného

Stále populárnější zpěvačka Monika Absolonová ani po bolavém rozvodu na muže nezanevřela. "Chlapi se mi líbí pořád a moc! Jen bych momentálně nechtěla žádného...

Absolonová dospěla a touží po rodině

Pražské divadlo Broadway v neděli odehrálo derniéru muzikálu Kleopatra, který představitelé opouštějí s notnou dávkou nostalgie. "Pro mne je to veselosmutné,...

Moniku Absolonovou trápí jarní alergie

Ačkoliv je právě měsíc lásky, zpěvačka Monika Absolonová si toto období s milostnými příběhy nijak nespojuje. Naopak ji teď trápí alergie a květen jí proto...

Výběr článků

Načítám