Hlavní obsah

Monika Absolonová má nového přítele

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a zpěvačka Monika Absolonová v současné době září štěstím. Právě se zamilovala. Svůj nový vztah považuje za nejvýraznější lásku, kterou kdy potkala. Podle vlastních slov se prý vznáší a je ráda, že podobný pocit dosud nezažila.

Foto: Martin Tlustý

Když jde o brankoviště, tak to neznají hokejisté bratra.

Článek

Absolonová však zatím odmítá prozradit identitu svého nového milence. Přesto přiznala, že s ním tráví každý den. O společném bydlení či svatbě ale neuvažují.

"Známe se teprve několik dní. Ale jinak to beru vážně, pořídila jsem si i nové oblečení. Koupila jsem si kalhoty a mikinu, abych mohla jezdit na motorce," sdělila Monika a naznačila tak jeden z přítelových koníčků.  

Léto prožije prací

Absolonová stráví léto pracovně v Praze. Hraje Elišku v představení Noc na Karlštejně, které má velmi ráda. "Splnil se mi dětský sen, navíc mám perfektní kolegy. Natáčet budu také Kameňák 3, kde budu hrát sestřičku, která se zamiluje. Počátkem srpna se začínají zkoušet Tři mušketýři. Navíc jsem dodělala desku. Mám toho skutečně dost," poznamenala.

Její dokončený singl ponese název Mona Absolona. Písničku i s textem napsala Alice Spring. "Říkala jsem jí, že to já zpívat nemůžu, ale ona mi to v podstatě poručila. Tak jsem nakonec souhlasila. Teď mám z písničky obrovskou radost a doufám, že se bude i ostatním tak líbit jako mně," věří Absolonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Absolonová dospěla a touží po rodině

Pražské divadlo Broadway v neděli odehrálo derniéru muzikálu Kleopatra, který představitelé opouštějí s notnou dávkou nostalgie. "Pro mne je to veselosmutné,...

Moniku Absolonovou trápí jarní alergie

Ačkoliv je právě měsíc lásky, zpěvačka Monika Absolonová si toto období s milostnými příběhy nijak nespojuje. Naopak ji teď trápí alergie a květen jí proto...

Absolonová by se kvůli penězům nevdala

Zpěvačka a herečka Monika Absolonová se v poslední době stále častěji objevuje v rolích šlechtičen. Tou by však v soukromém životě být nechtěla. Po celé léto...

Výběr článků

Načítám