Hlavní obsah

Monica z Přátel uvažuje o plastické operaci

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Courteney Coxová (41), která v seriálu Přátelé ztělesnila Moniku, uvažuje o plastické operaci. Je odhodlaná ji ihned podstoupit, pokud by svému mladšímu manželovi Davidu Arquetteovi připadala příliš stará.

Článek

Coxová se poprvé setkala se svým manželem (34) při natáčení hororu Vřískot v roce 1996. Zpočátku se bránila jakémukoli důvěrnějšímu vztahu především kvůli sedmiletému věkovému rozdílu, který mezi nimi je. O tři roky později se však přece jen vzali a nyní spolu mají patnáctiměsíční dceru Coco. I přesto má Courteney stále obavy o osud svého manželství.

"Dělal všechno možné, aby mě zaujal, ale připadal mi moc mladý. Až po nějaké době mi došlo, jak dobrý je to člověk, prostě úžasný. A navíc mi denně volal a říkal mi, že jsem bezvadná. To pomohlo," vyprávěla seriálová Monica.

"Snažím se o věku moc nepřemýšlet, ale vždycky, když se vidím na plátně, pomyslím si - bože, vypadám vedle něho tak staře. A tak o té plastické operaci přemýšlím opravdu velmi vážně," přiznala se herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Monica z Přátel čeká první miminko

Osmatřicetiletá herečka Courteney Coxová - Arquettová, známá především postavou Moniky z kultovního seriálu Přátelé, čeká své první dítě. Herečka, která...

Monica z Přátel vyniká v bojových uměních

Na výbornou zvládá bojová umění Courteney Coxová Arquetteová, představitelka usměvavé Moniky ze seriálu Přátelé. Čtyřicetiletá herečka se rozhodla zdokonalit...

Courteney Coxová se ohradila proti anorexii

Herečka Courtneney Coxová, která v seriálu Přátelé ztělesnila Moniku, se ohradila proti pomluvám, podle nichž prý podlehla anorexii. Herečka zdůraznila,...

Výběr článků

Načítám