Hlavní obsah

Milenky slavných chtějí spravedlnost

Právo, Vladimír Plesník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

EDINBURGH

Monica Lewinská a Rebecca Loosová, bývalé milenky Billa Clintona a Davida Beckhama, chtějí, aby je lidé považovali za oběti okolností a médií, nikoli za vypočítavé a po penězích bažící ženy.

Foto: Radim Kašpar

MBA v Olomouci (Ing. Michal Hanák, MBA a Ing. Leopold Podmolík)

Článek

"To, co chci, je trochu spravedlnosti při pohledu na mě," uvedla třicetiletá Monica při pódiové diskusi u příležitosti filmového festivalu ve skotském Edinburghu. Vyprávěly tu společně s Rebeccou o tom, jak se jim dnes žije a jak je jejich aféry změnily.

Rebecca se lžím bránila

Šestadvacetiletá Britka Rebecca Loosová, původně osobní sekretářka marketingově nejlépe zpracovaného fotbalisty světa Davida Beckhama, obdržela letos na jaře za rozhovor pro britskou televizi Sky One půl miliónu liber (asi 23,6 miliónu korun). Považuje se za oběť lží a intrik.

"V bulváru jsem se o sobě dočetla věci, které se mnou neměly nic společného. Psali o mně, že jsem lesbická šelma, hladová po penězích. Ale já chtěla, aby mě lidé znali takovou, jaká ve skutečnosti jsem. Nemohla jsem přijít, postavit se před každého a říci: Počkejte, nejsem taková," zdůvodnila, proč letos o Velikonocích vyprávěla před kamerami podrobnosti o tom, jak skvělý je Beckham milenec.

Teď doufá, že udělá kariéru v televizi. Na podzim bude vystupovat spolu s některými dalšími celebritami v reality show britské televize Farma. "Budu kydat hnůj a dojit krávy."

Monica potřebovala peníze

Lewinská, která se dnes živí navrhováním kabelek, neopomněla upozornit na svou mnohem těžší situaci, než v jaké se ocitla Loosová. "Nechci, aby to vypadalo, že nemám vůči Rebecce respekt, ale moje situace byla jiná. Pronásledovala mě FBI a hrozili mi vězením," dodala.

Lewinská  je přesvědčena, že zvláštní vyšetřovatel Kenneth Starr ji vědomě dostával pod tlak. Když třeba vypověděla, že neměla s někdejším prezidentem Clintonem sex, hrozil jí vězením, protože odmítá spolupracovat.

Na otázku, proč poskytla v roce 1999 rozhovor britské televizi Channel 4, za který dostala v přepočtu 600 tisíc eur (asi 19,3 miliónu Kč), odpověděla: "Byla jsem mladá a potřebovala jsem peníze. Rok jsem nikde nedělala, musela jsem si nově zařídit život, musela jsem platit účty."

Lewinská zopakovala, že se jí hluboce dotkl způsob, jakým o jejich vztahu píše Clinton v letos vydaných pamětech.

"To, co jsem provedl s Monikou Lewinskou, bylo nemorální, byla to hloupost. Hluboce jsem se za to styděl a nechtěl jsem, aby se to vědělo," napsal Clinton k nejostřeji sledované pasáži memoárů o skandálu, jenž v roce 1998 vedl k jeho obžalobě v Kongresu, což se stalo teprve podruhé v dějinách země.

Reklama

Související témata:

Související články

Milenka: Mám důkaz o sexu s Beckhamem

Anglický fotbalista David Beckham a jeho manželka Victoria tvrdí, že hráčovy milostné aféry jsou smyšlené a absurdní. Beckhamova bývalá asistentka Rebecca...

Loosová: Popíšu Beckhamův penis

Rebecca Loosová, údajná milenka anglického fotbalisty Davida Beckhama, která ve čtvrtečním rozhovoru pro televizní stanici Sky One chtěla poskytnout nezvratný...

Výběr článků

Načítám