Hlavní obsah

Mohutný proud vody tryskal z potrubí přímo na domy

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brentwood

Obyvatele britského města Brentwood po několika týdnech vytrvalých dešťů v minulém týdnu opět překvapila voda. Tentokrát se ovšem nevalila z nebe, ale stříkala ze země. V jedné z městských čtvrtí s příznačným názvem Running Waters (doslova „tekoucí vody“) totiž prasklo potrubí.

BEZ KOMENTÁŘE: Proud vody z potrubí tryskal až 30 metrů vysoko

 
Článek

K havárii potrubí došlo asi kolem druhé hodiny odpoledne. Na amatérských záběrech je vidět, jak mohutný proud vody stříkal do výšky až 30 metrů a přímo na řadové domky. Technikům trvalo více než hodinu, než se jim podařilo potrubí uzavřít a vodu zastavit.

Podle regionálního zpravodajského serveru This Is Totaly Essex voda zatékala okny dovnitř budov. Jeden z místních obyvatel dokonce uvedl, že se mu do domu dostala i komínem a napáchala velké škody.

K újmě přišlo i modré osobní auto, které v tu chvíli parkovalo před vchodem do jednoho z domů.

V rezidenční čtvrti Brentwoodu ovšem nejde o první případ vážně poškozeného potrubí. Za posledních sedm let došlo k podobnému dramatu už třikrát.

Reklama

Výběr článků

Načítám