Hlavní obsah

Moderátorovi Marešovi se narodil druhý syn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor Leoš Mareš se stal podruhé otcem. Jeho žena Monika v úterý v podvečer porodila syna Matěje Mareše. Informuje server Blesk.cz. Manželé už spolu mají tříletého syna Jakuba.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Leoš Mareš v doprovodu manželky Moniky

Článek

Matěj přišel na svět 18:27, vážil 3840 gramů a měřil 51 centimetrů. Leoš Mareš se v úterý zúčastnil natáčení posledního dílu končícího pořadu Eso. Hitparáda Eso opouští po patnácti letech obrazovky televize Nova. Rovnou ze studia spěchal moderátor do porodnice.

Mareš patří k nejpopulárnějším a nejlépe placeným českým moderátorům. Do povědomí veřejnosti se zapsal moderováním vyhlášení Českého slavíka či televizních soutěží X Factor a třetí řady Česko hledá SuperStar.

Monika, za svobodna Poslušná, se stala jeho manželkou loni v červenci, kdy si po dlouholetém vztahu řekli "ano" na zámku Jemniště.

Před rokem Blesk otiskl fotografie, na nichž byl opilý moderátor zachycen nahý s neznámou blondýnou. Mareš tvrdil, že si z noci nic nepamatuje. Prý mu zřejmě někdo dal něco do pití a pak jej nafotil v choulostivých pozicích, aby jej mohl vydírat.

Jeho tehdy nastávající manželka Monika se za Mareše postavila. Moderátor kvůli aféře vypovídal na policii, sám však trestní oznámení nepodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám