Hlavní obsah

Modelka se promenádovala po pláži bez plavek, skoro nikdo si toho ale nevšiml

Novinky, zkr

Americká modelka Kapila Mayová vyrazila začátkem června na běžnou pláž nahá, přesto to téměř nikdo nezaregistroval. Dívka totiž prošla rukama známého umělce, který se věnuje bodypaintingu neboli malování na tělo, a místo opravdových plavek tak měla na sobě jen namalované. Video zveřejnila agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Modelka Kapila Mayová a její namalované plavkyVideo: Reuters

 
Článek

Namalované plavky jsou dílem 41letého Paula Roustana z Kalifornie, který má za sebou více podobných kousků. „Fascinuje mě klamání veřejnosti, jsem tak trochu rebel a líbí se mi dělat věci, kterých si lidé nevšimnou. Na pláži měla většina lidí na sobě méně než to, co měla modelka na sobě namalované,“ vysvětlil.

Mayová se bez okolků procházela v rouše Evině po pláži mezi lidmi, aniž by vzbuzovala rozruch. „Řekl bych, že jen pět procent lidí si všimlo, že je nahá, ale hodně lidí se na to ptá a musí se ptát, protože pohled na ni může být matoucí. Vždycky jsem však připraven modelku zakrýt, kdyby se něco zvrtlo - můj záměr je uctivý,“ dodal Roustan.

S bodypaintingem začal v roce 2005 a od té doby je na tom prý závislý. Zakázky dostává z celého světa. Spolupracuje s různými modelkami, témata si vybírá často podle jejich zájmů. Malba mu většinou zabere kolem tří hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám