Hlavní obsah

Modelka Peštová v porotě slovenské SuperStar2

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenská televize (STV) odvysílá na podzim druhou část soutěže Slovensko hledá SuperStar a v porotě by měla zasednout také česká modelka Daniela Peštová ((33). V porotě by se tak mohla sejít se svým přítelem Pavlem Haberou, který byl v první slovenské SuperStar jedním z nejpřísnějších porotců.

Článek

Podle informací deníku Nový čas by Peštová mohla nahradit Lenku Slanou (33). STV se snaží angažováním atraktivní české modelky zvýšit sledovanost programu. Peštová pracuje v oblasti modelingu už 15 let a objevila se například na stránkách světových časopisů Cosmopolitan, Glamour, Elle a Marie Claire. Rodačka z Teplic ročně vydělá kolem dvou milión dolarů, když na hodinu ji platí až 12 tisíc dolarů. Modelka má osmiletého syna a s Haberou má dvouletou dceru. Žijí převážně v Praze.

Na prvním pokračování SuperStar vydělala veřejnoprávní STV asi 5 miliónů slovenských korun. Značnou část z těchto peněz však pohltily pokuty, které STV dostala za odvysílání reklamy v průběhu soutěže. Veřejnoprávní televize totiž může vysílat reklamu pouze před začátkem, nebo po ukončení programu. STV chtěla tento zákaz obejít tím, že SuperStar přerušovala titulky, nasadila reklamu a po hlavní znělce program pokračoval. To však rada pro televizní vysílání považovala za porušení zákona o veřejnoprávní televizi.

Reklama

Výběr článků

Načítám