Hlavní obsah

Modelka Bára Kolářová se po státnicích chystá na Bali

Bára Kolářová (25), modelka a Česká Vicemiss z roku 2006, se v září chystá definitivně ukončit školu. A to si zaslouží pořádnou odměnu. Přestože ještě neví, jak státnice dopadnou, už teď si spolu s misskou Mirkou Košťanovou objednaly letenky na Bali.

Článek

Léto je v plném proudu, ale modelka si ho neužívá tak, jak by chtěla. "Trávím ho většinou pracovně, a když nepracuji, tak se učím," svěřila se. V září missku totiž čeká poslední státnice.

"Diplomku už jsem naštěstí odevzdala, takže v září ještě závěrečná zkouška a může se vyrážet na dovolenou," říká s úsměvem. Dovolenou naplánovala se svojí kolegyní z České Miss, modelkou Mirkou Košťanovou. V říjnu i se svými partnery vyráží na Bali.

"Pojedeme tam asi na měsíc. Pro jistotu jsme si už teď objednaly letenky. Ač se to nezdá, tak říjen je za chvíli. Jen doufám, že se do té doby nic nepokazí a všechno nám to krásně vyjde," přeje si kráska.

Jsme dobré kamarádky

Bára spolu s dalšími dívkami z České Miss odjela v červenci na dámskou jízdu do libereckého areálu Babylon. Nebylo to prý poprvé, co se s nimi někam vydala.

"S kamarádkami z České Miss se ráda scházím. Jsou mezi námi i finalistky z dřívějších ročníků. Jsme dobré kamarádky, tak jsme si říkaly, že toho musíme využít a musíme někam vyrazit," vysvětluje.

Bára se rozhodla užívat si dokud může. V říjnu po dovolené už ji totiž čeká jenom práce. "Pracuji v jednom módním časopise, takže bych u toho určitě chtěla zůstat. Pokud se ale objeví i jiné nabídky, budu rozhodně ráda," tvrdí Kolářová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám