Hlavní obsah

Mladý pár v Indii si dopřál erotickou jízdu na motorce. Okolní řidiči je natáčeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ahmadábád

Romanci za plného provozu si dopřál mladý pár při jízdě na motorce ulicemi západoindického Ahmadábádu. Zatímco muž řídil, slečna seděla na palivové nádrži čelem k němu a ovíjela jej způsobem, který přitahoval zraky jiných řidičů. Podle některých médií se oddávali sexu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jiní řidiči zaznamenali kaskadérskou noční historku z minulého měsíce na mobilní telefon a zveřejnili na sociálních sítích. To neušlo policii, která podle registrační značky motoristu snadno vypátrala a vystavila mu účet, informoval list The Times of India.

Některá média uvádějí, že pár při jízdě souložil. K tomu se ale policie nevyjádřila. „Žena vyjádřila přání sedět na palivové nádrži a čelem k němu, zatímco on řídil,“ řekl k případu vyšetřující policista.

Jednadvacetiletý řidič motocyklu se bude zodpovídat přinejmenším z toho, že neměl při jízdě helmu, která je také v Indii povinná. Navíc nemá řidičské oprávnění, za což byl v minulosti už trestán.

Motocykl policisté zabavili, ale ještě pátrají po spolujezdkyni. To zřejmě nebude snadné, protože šlo prý o prostitutku, kterou si mladý muž vyzvedl u silnice, a zná jen její křestní jméno.

Žena dostala výpověď z bytu kvůli hlučnému sexu. Jsem hluchoněmá, bránila se u soudu

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám