Hlavní obsah

Mladý Ind se převlékl za ženu, aby místo přítelkyně složil zkoušku. Moc se jí nepodobal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indický mladík se pokusil složit zkoušku pro zdravotnický personál místo své přítelkyně, která již dříve neuspěla. Jeho převlek za ženu však komisaře neoklamal, a oba tak nakonec měli co vysvětlovat policistům.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Čtyřiatřicetiletá Paramdžít Kaurová se na univerzitě v okrese Faridkot na severu Indie u hranic s Pákistánem pokoušela složit zkoušku pro zaměstnance ve zdravotnictví, ale neuspěla. A podle všeho byla úroveň testu tak vysoko nad jejími možnostmi, že se o ni znovu již ani nepokoušela a poslala místo sebe svého šestadvacetiletého přítele Angreze Singha.

Ten se tedy vybavil falešnými dokumenty, navlékl se do ženského oblečení, nalíčil a vyrazil do zkušební místnosti. Tam se mu sice podařilo proklouznout, ale zkoušející komisaři si velmi záhy všimli, že se nepodobá ženě na fotografii v přihlášce. Pro jistotu tak provedli porovnání biometrických údajů, na jehož základě byl podvod odhalen vlastně ještě dříve, než mohl vůbec začít.

Případ si tedy převzala místní policie, které pomýlený mladík z nějakého důvodu nejprve tvrdil, že jsou s Kaurovou příbuzní. Ani to ji však neuchránilo, a tak si policisté zajeli i pro ni. A zatímco její obdivovatel byl obviněn z několika přestupků, žena si vyslechla obvinění ze spiknutí. Podle indických policistů totiž vzhledem k okolnostem musela o Singhově pokusu o podvod vědět.

Na druhou stranu se ovšem dají najít i ještě o kus naivnější podobné případy. Minulý rok se tak jeden muž v Belgii snažil místo jiného udělat zkoušky v autoškole, přičemž se ani nesnažil nějak maskovat. Oba podvodníci vycházeli pouze z předpokladu, že si jsou dostatečně podobní. I tento pokus však skončil již na samém začátku.

Dvanáctkrát pohořel v autoškole, tak za sebe poslal dvojníka. Nevyšlo to

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám