Hlavní obsah

Mladík skočil do řeky plné krokodýlů, aby udělal dojem na dívku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za hloupost označil své chování australský mladík, který v neděli neváhal skočit do řeky plné krokodýlů jen proto, aby ohromil dívku, jež se mu líbila. Ke svému štěstí vyvázl jen s poraněnou rukou a kromě toho ještě dosáhl svého a od dívky má slíbenou schůzku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík skočil do řeky plné krokodýlů, aby se ukázal před dívkou. Málem přišel o rukuVideo: Reuters

 
Článek

Osmnáctiletý Lee De Paauw se zakoukal do britské turistky Sophie Patersonové, kterou potkal ve městě Innisfail na severu Queenslandu. Společně popíjeli v hostelu pro baťůžkáře, kde dívka pobývala.

Paauw přišel v ranních hodinách s teorií, že krokodýli se spíš pokusí sežrat baťůžkáře než místní obyvatele, a posílený alkoholem se rozhodl, že to ověří v praxi.

Bez většího váhání skočil z mola do řeky Johnstone, o níž moc dobře věděl, že se těmito plazy jen hemží. A o pár okamžiků později to zjistil na vlastní kůži, jeden z krokodýlů ho totiž chytil za ruku a začal ho táhnout pryč.

„V tu chvíli jsem ho praštil do čumáku. Druhou ranou jsem se trefil přímo do oka a v tu chvíli mě pustil,“ citovala Paauwa agentura Reuters.

Mladý Australan pak doplaval ke břehu a s kousanci na ruce vyšplhal ven z vody. V nemocnici podstoupil operaci, podle lékařů by neměl mít žádné trvalé následky.

Jeho vysněná Sophie ho sice kvůli jiným povinnostem nemohla navštívit v nemocnici, ale přislíbila, že s ním půjde na rande.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám