Hlavní obsah

Místo oříšků pervitin. Policie vysvobodila zdrogovanou veverku

Novinky, jdu

Policisté ze státu Alabama hledají muže, jenž měl podle obvinění ve svém domě přechovávat veverku a krmit ji metamfetaminem, známějším jako pervitin. Drogou chtěl podněcovat její agresivitu. Veverku, kterou strážníci objevili během domovní prohlídky, se povedlo bezpečně vrátit do přírody.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američan krmil veverku pervitinem, aby zůstala agresivníVideo: Limestone County Sheriff’s Office, AP

 
Článek

Agresivního hlodavce objevili policisté z okresu Limestone v Alabamě během domovní prohlídky v pondělí. O tom, že pětatřicetiletý Mickey Paulk má ve svém domě držet veverku a krmit ji metamfetaminem, byli podle policejního mluvčího strážníci informováni předem.

Během domovní prohlídky byly zadrženy také drogy, střelivo a ochranná výzbroj. Muže policisté doma nezastihli, vyhlásili po něm proto pátrání. V domě však přebýval sedmatřicetiletý Ronnie Reynolds, kterého zadrželi za přechovávání drog. Později byl propuštěn na kauci.

Podle obvinění měl Paulk krmit veverku drogou, aby zůstala agresivní. Z jakého důvodu tak konal, zůstává záhadou, stejně jako to, kde se Paulk nyní nachází.

Chov veverky jako domácího mazlíčka je v Alabamě nelegální. Podle policejního mluvčího strážníci veverku vypustili na doporučení ochranářů zpět do přírody. „Běžela do lesa, aniž by napadla strážníky, kteří ji vypustili,“ uvedl. Mluvčí však přiznal, že policisté neměli možnost veverku bezpečně otestovat na drogy.

Reklama

Výběr článků

Načítám