Hlavní obsah

Missky boxu neholdují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Loňská miss Kateřina Průšová a předloňská vicemiss Andrea Vránová mají rády sport, ale nemilují box. Připadá jim příliš drastický a nesnášejí pohled na krev. Přesto se v pátek v pražské Lucerně jednoho boxerského klání zúčastnily. Nevstoupily do ringu, ale procházely se o přestávce mezi jednotlivými koly po přehlídkovém molu ve francouzském luxusním prádle.

Foto: Nemocnice Mělník

Při otevírání babyboxu v Nemocnici Mělník Ludvík Hess předvedl, jak je vytápěná schránka velká pomocí panenky v zavinovačce.

Článek

Vyznavače mužného sportu zaujalo vystoupení královen české krásy, dalších manekýnek a dokonce i manekýnů.

Stejně je zaujali baviči Alois Josef Náhlovský, Josef Mladý a zpěvačka Dara Rolins i její taneční skupina. Ti všichni naplnili očekávání pořadatelů, kteří chtějí obnovit v Lucerně tradici boxerských vystoupení. Chtěli nejen přitáhnout více diváků, ale také celý večer drsného sportu "zjemnit".

Daru box zajímá

Dara Rollins má už se spojením boxu a show určité zkušenosti. Zpěvačka, ač sama je křehkou ženou, považuje box za zajímavý. Podle ní by se utkání profesionálních boxerů měla koncipovat jako přitažlivá představení ve velkých halách.

Mladý narazil do stromu

Své zkušenosti s boxem měli i oba baviči, i když jejich první zážitky je od ringu navždy odradily. Sportovněji vyhlížející Mladý se zkoušel "škádlit" se svým kamarádem boxerem. První úder soupeře ho připravil o brýle. Druhým úderem se odrovnal sám, protože neviděl a svůj životní úder vedl proti kmenu stromu, který neuhnul.

Náhlovský měl premiéru v ringu v šesti letech. Tehdy dostal ránu, rozbrečel se a rychle utíkal domů. Dnes se na box maximálně podívá v televizi, ovšem jen ten olympijský. Za sport, který mu opravdu jde, označil šachy.

Reklama

Výběr článků

Načítám