Hlavní obsah

Miss se chce stát sestrou

– PLZEŇ

Miss zdravotnických škol se stala osmnáctiletá studentka třetího ročníku střední zdravotnické školy Lucie Drábková z Ústí nad Labem. "Vítězství jsem nečekala, bylo to překvapení," komentovala úspěch. O budoucnosti modelky zatím nepřemýšlí. Nejdřív chce určitě dostudovat na všeobecnou sestru.

Foto: archiv Policie ČR - ilustrační foto

Policie se obrací na případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoli informace k dopravní nehodě, ke které došlo 16. února v Plzni.

Článek

Soutěže v Plzni se v úterý večer účastnilo 16 budoucích zdravotních sester z celé země. Adeptky bojovaly o titul nejen svou krásou, když předváděly modely oděvů zdravotních sester a promenovaly se v bikinkách, ale také musely prokázat odborné znalosti.

"Cílem soutěže Miss zdravotnických škol je nejen vybrat nejkrásnější studentku v oboru, ale zejména popularizovat zdravotnictví a zdravotní školství," řekl jeden z organizátorů soutěže Ivan Štefko.

Jednotlivé zdravotnické školy v republice vybraly svou nejpůvabnější, šikovnou a odborně zdatnou reprezentantku, která školu v soutěži zastupovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám