Hlavní obsah

Miss Průšová se svlékla a promluvila o něvěře

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kateřina Konvalinka Průšová (26) promluvila o krizi v manželství. Podle bulváru měla strávit dovolenou na Seychelách s milencem, se kterým ji paparazzi nachytali při příletu na ruzyňské letiště.

Článek

"Taky jsem se dočetla, že jsem si ty fotografy na letiště zavolala sama. Vypadám jako blázen?! Je to úplná blbost. Na Seychelách jsme byli s manželem. Vzhledem k tomu, že jsem měla v Praze práci a on měl nějaké zařizování ještě tam, vrátila jsem se dřív. A ten muž, se kterým mě vyfotili, byl náš společný kamarád Petr," řekla Novinkám Průšová.

"Krizi v manželství nemáme. Naopak. Funguje to skvěle," dodala modelka na zkoušce modelů pro módní přehlídku Tommy Hilfiger. V kabince pak ukázala své opálené tělo. V obchodě se sešla s Českou Miss Lucií Hadašovou. Obě krásky budou hvězdami velké módní show. 

Hadašová kvůli přehlídce předčasně přiletěla z Novgorodu, kde žije s hokejistou Jardou Bednářem. "Přehlídku pořádá Gábina Bendová, ségra Járy. Ta by mě zastřelila, kdybych nepřiletěla," smála se Hadašová, která pomalu s modelingem končí.

"Dřív jsem chodila práci naproti, teď už to tak nění. Zajímá mě vztah s Jardou a studium. Je ale paradoxní, že když jsem přestala chodit na castingy, tak se naopak ta práce začala nějak hromadit," říká Hadašová.

V Čechách zůstane až do vánoc. Štědrý den stráví bez své lásky, bude doma ve Strážnici s rodiči. "Vánoce mají v Rusku až v lednu, takže Jára volno nemá, mají zápas. Hned 25. prosince už za ním frčím zpět," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám