Hlavní obsah

Miss Langmannová zabodovala u Italů, nabízí jí statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2005 Renata Langmannová (23) se vrátila z italského Milána, kde rozjíždí kariéru modelky. Během měsíčního pobytu neměla jediný den volno a italští módní tvůrci jsou z ní nadšeni.

Článek

"Byla jsem v Itálii měsíc a myslím, že jsem byla úspěšná. I když jsem tam byla tak krátkou dobu, líbila jsem se a hodně jsem pracovala. Fotila jsem katalogy i módní časopisy. Brzy se tam chci vrátit," prozradila Novinkám Langmannová, kterou v Itálii zastupuje jedna z nejlepších světových agentur.

Překvapením pro ni byla přítomnost vicemiss ČR 2008 Kristýny Lebedové. "Přišla jsem do apartmánu a ona stála ve dveřích. Úplnou náhodou nás v agentuře dali do společného apartmánu. Užily jsme si to. Byla jsem ráda, že mám u sebe někoho z Čech," říká modelka.

Nejvíce se jí stýskalo po příteli Ondřejovi Novotnému."Poprvé jsme byli od sebe tak dlouho a bylo to k nevydržení," dodala Langmannová, která se hned po návratu zúčastnila soutěžního klání na Džbáně. Ve slalomu mezi kuželi v autě na čas získala první místo a porazila i muže Jirku Mádla a Petra Poláčka. "Táta je řidič z povolání, už v osmnácti jsem si sama dokázala třeba vyměnit kolo," prozradila Langmannová, která za svůj výkon vyhrála lékárničku, hever a pumpičku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám