Hlavní obsah

Miss jižní Čechy se nebojí ztráty soukromí

Novinky, ČTK, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Ve čtvrtek večer se v Českých Budějovicích uskutečnilo klání o nejpůvabnější jihočešku, kterou se stala třiadvacetiletá Michaela Wostlová, která pracuje jako skladová účetní. Průběh soutěže pozorně z hlediště sledovala i úřadující Miss ČR Lucie Váchová.

Foto: František Renza

Z vernisáže výstavy

Článek

Přestože měla Wostlová veškeré předpoklady vyhrát, vůbec si nevěřila. Na oko vítězství lituje, protože bude muset i nadále dávat pozor na svou štíhlou postavu. 

"Protože jsem rozhodně nepočítala s vítězstvím, nejvíce jsem se těšila, jak si hned dám pořádné jídlo, ale teď z toho zase nic nebude," řekla šťastná Miss jižní Čechy 2004, která navíc získala i cenu Miss Publikum.

"Kvůli soutěži jsem byla nucena držet tvrdou dietu a nejvíce mě trápilo, když si naši doma dopřávali má oblíbená jídla, zatímco já jsem se krmila těstovinami s brokolicí. Hrozně ráda totiž jím a bohužel miluji právě klasická česká jídla, jako je vepřo-knedlo-zelo, smetanové omáčky a podobně," vysvětlila.

Wostlovou do soutěže přihlásila její nejlepší kamarádka. Již dva roky má přítele, s nímž spolu s rodiči vítězství v pátek oslaví. Obavami z případné ztráty soukromí si hlavu neláme, přítel ji prý podporuje a oba si navzájem důvěřují.  

Marešová se podobá Robertsové

Korunku první vicemiss si v Českých Budějovicích na hlavu nasadila třiadvacetiletá Linda Marešová. Zrzavá krasavice z Volyně byla moderátorem večera Jakubem Železným po právu srovnávána s oscarovou herečkou Julií Robertsovou.

"Dost lidí mi říká, že jsem jí podobná. Je to možná až na škodu, protože se cítím být sama sebou a nechtěla bych být kopie někoho jiného, takže to může být výhoda i nevýhoda," podotkla studentka psychologie a již zkušená modelka Linda.  

Lipoldová z Prahy je třetí

Mezi nejkrásnějšími dívkami jižních Čech zabodovala Pražačka, jednadvacetiletá studentka chemie Anna Ada Lipoldová, která se stala druhou vicemiss jižní Čechy. Diváky i porotu tato krásná černovláska zaujala aristokratickým zjevem, který navíc umocňují její dvě křestní jména.

"Za moje dvě jména může můj mladší bratr, který v dětství neuměl vyslovovat jméno Andulka a říkal mi Áda. Pak už jsem si nechala jenom obě jména úředně zaregistrovat," prozradila s úsměvem Anna Ada Lipoldová.

Reklama

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Výběr článků

Načítám