Hlavní obsah

Miss Agro 2014 vyhrála krásná bruneta milující pivo

– Praha

Titul nejpůvabnější dívky České zemědělské univerzity v Praze získala studentka teprve prvního ročníku Simona Porazilová. Z dvanácti finalistek porotu okouzlila ze všech nejvíc a odnáší si tak titul Miss Agro pro rok 2014.

Miss Agro 2014 má svoji vítězku. Stala se jí studentka prvního ročníku Simona PorazilováVideo: Novinky

 
Článek

Vítězka letošního ročníku Miss Agro studuje na provozně ekonomické fakultě. Je ve znamení lva, momentálně nezadaná a nikdy nepohrdne dobrým pivem.

Na otázku, proč by se zrovna ona měla stát Miss Agro, v dotazníku odpověděla: „Případným vítězstvím bych se chtěla odvděčit ČZU a oplatit jí její vstřícnost. Vynasnažila bych se ji propagovat více mezi středoškoláky a maturanty. Zajistila bych sponzoring a celkově rozšířila její povědomí.“

První vicemiss 2014 se stala Veronika Kratochvílová z provozně ekonomické fakulty, titul druhé vicemiss 2014 si odnáší Zuzana Galajdová z fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.

Kromě krásných dívek si mohli návštěvníci na úterním finálovém večeru také užít bohatý hudební program. Na pódiu nechyběly oblíbené kapely jako například MIG 21, UDG nebo Prago Union. Šestnáctý ročník soutěže Miss Agro přišly podpořit tisíce lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám