Hlavní obsah

Minogue potřebovala těhotenský test

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Australská zpěvačka byla novináři přistižena, jak si v lékárně kupovala těhotenský test. Pětatřicetiletá hvězda se nijak netají tím, že by ráda co nejdříve počala se svým přítelem, francouzským hercem Olivierem Martinezem, potomka. Kvůli rodině by klidně opustila kariéru a odešla by ze světa showbyznysu.

Foto: Vratislav Konečný

jedinečné teatrum Jeskyně víl

Článek

Kylie si údajný těhotenský test zakoupila v lékárně v metropoli nad Seinou, kde s Martinezem žije, napsal zpravodajský server Times of India. Spekulace o jejím případném těhotenství posiluje rovněž skutečnost, že zpěvačka překvapivě odmítla svou účast na výročním dubnovém koncertu v Las Vegas.

Minogue a Martinez se seznámili v roce 2003 na předávání cen Grammy, od té doby tvoří nerozlučnou dvojici. Zpěvačka letos v březnu oznámila, že jejich svatba je na spadnutí a že rovněž pracuje na své nové image, která by měla být méně sexy než dosud.

Rodině by podřídila vše

Kylie, která vždy stavěla kariéru jednoznačně na první místo, by prý pro rodinu udělala cokoliv. S klidným svědomím by se dokonce stáhla ze showbyznysu. Naznačila, že její úspěšné album Body Language by nemuselo mít žádného následovníka. "Už jsem to říkala několikrát, ale toto by opravdu mohlo být poslední," prohlásila zpěvačka a dodala, že by ráda vedla normální rodinný život.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má mizernou paměť

Zpěvačka Kylie Minogue přiznává, že si ze svého dosavadního života prakticky nic nepamatuje. Proto ani nikdy nesepíše autobiografii. Uvedla to v rozhovoru...

Výběr článků

Načítám