Hlavní obsah

Ministr Němec vlezl do chomoutu v Dubaji

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva měsíce chystal ministr spravedlnosti, třiatřicetiletý Pavel Němec (US-DEU), v tichosti se svou snoubenkou Ivou Havlovou svatbu, která se nakonec odehrála v uplynulých dnech ve Spojených arabských emirátech.

Foto: P. Vlček, zoo Ostrava

Zebry Grévyho na bílém pozadí téměř splývají

Článek

"Chtěli jsme se vzít, kde je teplo a aby se všechno odehrávalo venku," vysvětloval v pondělí na dotaz Práva novomanžel. Zároveň přiznal, že svatbou v zahraničí se vyhnul zvědavým novinářům. Ti by zajisté chtěli být u toho, jak poslednímu svobodnému ministrovi ve vládě Stanislava Grosse nasazují chomout.

Novomanžele v Dubaji oddal český velvyslanec Roman Leszczynski, hostina byla v hotelu a za svědky jim šli jejich přátelé z Česka. "Tolik jsme na ně zapůsobili, že se tam také vzali. Takže se tam vlastně odehrály svatby dvě," prozradil se smíchem ministr. Jeho manželka je v Praze ředitelkou hotelů Paříž a Casa Marcello.

Němec byl poslední dva a půl roku, kdy se stal ministrem, téměř háklivý na občasnou otázku novinářů, kdy se ožení. "Všechno chce svůj čas. Není kam spěchat," odpovídal. A obdobně tak nyní reagoval na dotaz, zda nečekají potomka. "Řešili jsme zatím svatbu. Je čas. Uvidíme," zdůraznil.

I dosavadní způsob bydlení, kdy jednou byli v Praze, jindy v Táboře, odkud Němec pochází, jim podle ministra vyhovuje, takže se v jejich životě ani nic nemění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám