Hlavní obsah

Michaelu Kuklovou mateřství zatím nečeká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Šestatřicetiletá herečka Michaela Kuklová přiznala, že na mateřskou roli zatím nepomýšlí. Podle jejích slov to ale není otázka pracovního vytížení, jak by se mohlo zdát.

Foto: archiv Dora Martínková

Dora Martínková

Článek

"Jde o životní okolnosti, které tomu u mne zatím nejsou nakloněny. Jednoho dne může být všechno jinak," podotkla Kuklová, která se již těší na jaro a teplejší počasí. Současná zima jí vysloveně vadí, protože "nebere konce". Navíc se Michaela obává chřipkové epidemie. Jejího manžela Jiřího Pomeje onemocnění již schvátilo.

"Teď leží s těžkou chřipkou, kterou si já kvůli svým rolím prostě nemohu dovolit. On by sice kvůli své práci také neměl stonat, ale nedá se nic dělat. Dobrá zpráva je, že už se z nemoci, jak se říká, vyhrabává," pousmála se herečka, která si libuje, že v poslední době dostává charakterní role.

Relaxace při úklidu

"Jsem ráda, že mě režiséři už nevnímají jenom jako křehkou dívenku, ale že dostávám role žen, kterým je přes třicet a které už o životě něco vědí," přiznala.

"Třeba postava Elišky v muzikálu Tajemství je nesmírně náročná role, zahalená tajemstvím od začátku až do konce. Něco tak těžkého jsem ještě nikdy nehrála, ani jsem se s něčím podobným nesetkala. Když se doma učím texty, uvědomuji si, jak je Dan Landa geniální," dodala herečka, která zažívá pracovní kolotoč. "Večer přijdu domů a jsem úplně vyřízená."

"Ale když mám chvilku času, relaxuji uklízením. Běhám po bytě s hadrem v ruce a je mi hned docela dobře. Nebo také maluji," podotkla Michaela.

Reklama

Související témata:

Související články

Muzikál Tajemství odhalí Landa v březnu

Nové muzikálové drama Daniela Landy Tajemství bude mít premiéru 31. března v pražském Divadle Kalich. V hlavních rolích se v něm představí Lucie Vondráčková,...

Výběr článků

Načítám