Hlavní obsah

Michael Rourke je psychicky na dně

Novinky, Korzo
LONDÝN

Michael Rourke si v rozhovoru pro internetový magazín Wenn postěžoval, že se cítí opuštěn a trpí samotou. Hollywoodská hvězda, která se snažila vyměnit filmová plátna za nejistou kariéru v profesionálním ringu, na své ambice doplatila.

Foto: archív Pepy Vágnera

Pepa Vágner

Článek

Hrdina snímků 9 a půl týdne či Smyslná orchidej se jako boxer neprosadil a v podstatě vlastní vinou o všechno přišel. "Ztratil jsem domov, ženu, důvěryhodnost i své nejbližší," lamentuje sedmačtyřicetiletý Rourke, "ztratil jsem duši, jsem sám," dodává zhrzený herec.

Omezil psychiatra

Ačkoliv začíná mít poměrně hluboko do kapsy, odmítá šetřit na sezeních se svým psychoterapeutem. I přes vehementnou snahu vyléčit svou duši musel již výrazně snížit frekvenci jeho návštěv. K lékaři nedochází třikrát týdně jako dříve, ale jenom jednou. Služby odborníka na lidskou duši zřejmě potřebuje také k tomu, aby překonal stres z nákupů, jež si nyní obstarává sám.

"Dnes mi to už tolik nevadí, ale když jsem musel poprvé tlačit nákupní vozík s večeří, udělalo se mi nevolno," svěřil se Mickey novinářům.

Prochází nejhorším životním obdobím

Zlé jazyky tvrdí, že se při nákupech nyní cítí ještě hůř, než když čelil obvinění, že bije manželku, modelku Care Otisovou. Rovněž doby, kdy se musel vyrovnávat s posměšky vyvolané touhou po mladistvém vzhledu, kvůli níž si nechal aplikovat injekce botoxu, jsou jen slabým odvarem toho, co star prožívá v současnosti.

Nicméně nelze pochybovat o tom, že obstarávání základních životních potřeb je Rourkeovi stále proti srsti. Zřejmě i kvůli tomu se uchyluje do supermarketů, které nejsou tak na očích. Málokdo ovšem chápe, proč si vybírá zrovna obchody, které jsou v části města obývané především homosexuály.

Reklama

Výběr článků

Načítám