Hlavní obsah

Měl těžký den v práci. Odpoledne pak vyhrál milion v loterii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemoci náročný den v práci lze různými způsoby. Jistý Američan ze státu Maryland si například koupil loterijní los a náhodou s ním rovnou vyhrál 50 tisíc dolarů, tedy přes 1,17 milionu korun. Veškerý stres se díky tomu jako zázrakem zcela rozplynul.

Foto: Profimedia.cz

Na muže se usmálo štěstí (ilustrační foto)

Článek

Američan s přezdívkou Stone Cold Money si losy kupoval často a údajně věděl, že ho velká výhra jednou nemine. V osudný den se pro něj loterie stala útěchou po náročném pracovním dni. Namísto psychického zhroucení tak mohl slavit.

Muž, jenž pracuje v IT oboru, prý s losem vyrazil na oběd, a zatímco čekal na jeho donesení, ověřil si čísla z tiketu. „Můj bože,“ zvolal prý muž, když zjistil, že ho výhra nemine. Rozhlédl se kolem sebe, aby se ujistil, že ho nikdo nesleduje, a poté radostnou novinu ihned zavolal manželce a matce, píše server Upi.

Za peníze si chce muž koupit rodinný dům. Na to, aby skončil s prací, kterou dělá posledních osm let, mu nicméně výhra nepostačí.

Koupil si los poprvé

Obdobnou radost měl i další muž ze státu Maryland, který si v polovině března zakoupil loterijní los zcela poprvé a rovněž na něj vyhrál 50 tisíc dolarů. „Nikdy předtím jsem nehrál a nenapadala mě žádná náhodná čísla, tak jsem požádal prodejce, aby je vybral za mě,“ uvedl Američan známý pouze jménem Alex. „Nečekal jsem, že cokoliv vyhraju,“ řekl serveru Fox Business.

S nově nabytými penězi chce muž nejprve poplatit všechny účty a poté plánuje rozmazlovat svou manželku. „Když se vám něco takového stane, motivuje vás to k tomu, abyste hráli častěji,“ konstatuje Alex s tím, že u jednoho losu tedy celá záležitost zřejmě neskončí.

Anketa

Zkoušíte štěstí v loteriích?
Ano, povedlo se mi dokonce vyhrát
30,1 %
Ano, ale nikdy jsem nic nevyhrál/a
47,5 %
Ne, na štěstí nespoléhám
22,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3281 čtenářů.

Šťastná desítka. Sázející na Slovensku vyhrál 121 milionů

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám