Hlavní obsah

Meg Ryanová překvapila žhavými milostnými scénami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TORONTO

Jednou z posledních hvězd, které přijely prozářit filmový festival v Torontu, byla herečka Meg Ryanová. Její plnější rty vyvolaly spekulace o možné intervenci plastických chirurgů a její nový film In The Cut ukázal zasloužilou pracovnici romantických komedií ve zcela novém světle.

Foto: Jan Soukup

Claudio Ordaz (Mexiko/Finsko)

Článek

Thriller v režii Novozélanďanky Jane Campionové (Piano) by prý mohl být pro Meg Ryanovou (Láska přes internet) mezníkem v kariéře. "Dívka od vedle" získala díky filmu In The Cut nový image, který se nese v daleko dramatičtějším stylu.

Meg Ryanová FOTO: j-cinema.net

Ve filmu hraje lehce staropanenskou profesorku, která se zaplete s vyšetřovatelem vražd. Její milostné scény s hereckým kolegou Markem Ruffalem (Můj život beze mě) jsou prý tak žhavé, že většinu diváků i kritiky velmi překvapily. Málokdo by byl dříve do Meg řekl, že umí být tak vášnivá a sexy.

"Myslím si, že ty scény jsou opravdu dobré, protože byly upřímné," uvedla sama Ryanová a pokračovala: "Jane nechtěla, aby byly stydlivé. A myslím si, že takové tedy rozhodně nejsou. Hrozně se mi líbí, kolik je tam dialogu. Díky tomu jsou opravdu intimní. Byl to ten správný čas, správný režisér a správná postava."

Bývalý manžel Meg Ryanové, herec Dennis Quaid, o ní vždy prohlašoval, že ve skutečnosti není jen ta sladká holčička, kterou lidé znají z plátna, ale že umí být neskutečně sexy. Teď se o tom může přesvědčit i veřejnost.

Související témata:

Výběr článků

Načítám