Hlavní obsah

McCartneyho žena čeká první dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Heather Millsová, manželka slavného britského hudebníka Paula McCartneyho, očekává příchod prvního potomka. Oznámil to v úterý v Londýně mluvčí tohoto páru.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

Krátké prohlášení pro tisk obsahuje ovšem jen velmi kusou informaci a sděluje, že exbeatle Paul i jeho žena Heather "jsou "touto novinou nadšeni". Mluvčí pouze naznačil, že dítě přijde na svět ještě letos. McCartneymu bude 18. června 61 let, Millsová je o 26 let mladší.

Heather Millsová, která má za sebou kariéru úspěšné modelky, přišla před několika lety při dopravní nehodě o nohu, neštěstí ji však nezlomilo. Po delším přerušení pokračovala v práci na přehlídkovém mole a navíc založila dobročinnou nadaci na pomoc obětem nášlapných min.

Millsová se bála, že je neschopná počít

McCartney se s Millsovou oženil loni v červnu. Zatímco pro čtyřiatřicetiletou modelku Heather to bude první mateřství, bývalý člen skupiny Beatles je už otcem Mary (33), Stelly (31), Jamese (25) a nevlastním otcem Heather (39), kteří jsou všichni dětmi jeho první ženy Lindy, zesnulé v roce 1998. 

Jen před třemi měsíci se Millsová - Mc Cartneyová tisku svěřila se svými obavami z neschopnosti počít. V rozhovoru s novinářem Michaelem Parkinsonem uvedla, že celá řada zdravotních problémů mohla narušit její plodnost.

Reagujíc na spekulace o svém těhotenství řekla: "Říkali, že jsem těhotná, i když věděli, že jsem měla rakovinu dělohy a dvě mimoděložní těhotenství. Pravděpodobnost, že otěhotním, je asi takhle velká (jak velká, naznačila známým gestem ruky, přičemž mezi palcem a ukazováčkem ukázala asi půlcentimetrovou škvírku). Je mi jasné, že většina žen zná ten hrozný pocit, když se jich celá rodina v jednom kuse ptá: "Kdy už teda budeš mít to miminko?". V mém případě navíc celý svět přitom prohlašuje "Oh, tento týden je těhotná."

Související témata:

Výběr článků

Načítám