Hlavní obsah

Matka dítěte Cristiana Ronalda zjištěna. Je to chudá americká číšnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Dlouho se portugalskému fotbalistovi Cristianu Ronaldovi tajit matku svého dítěte nepodařilo. Přál si, aby její identita zůstala tajemstvím až do synovy plnoletosti, kdy by se mohl rozhodnout, zda ji chce poznat. Jenže bulvární novináři pátrali tak usilovně, až našli.

Foto: Profimedia.cz

Číšnice měla být pro Ronalda jen jednou z milostných avantýr, nakonec mu však porodila dítě.

Článek

Dotyčnou je žena z USA, která byla téměř na dně, živila se jako číšnice v Los Angeles a příležitosti sblížení se s Ronaldem rychle využila.

„Ronni se podíval na tu holku a řekl jí špatnou angličtinou velmi přímě, že na to skočí. To je typický Ronni, předstírá, že neumí anglicky, když se mu to hodí, a jde přímo na věc. Byl to jen jeden z jeho úletů, nečekal, že ji ještě někdy uvidí,“ uvedl údajný Ronaldův kamarád pro britský Sunday Mirror.

Ronaldo údajně využil velmi přímočarou sváděcí techniku, řekl pouze : "Já, ty, ...".

Podle magazínu přinutila Cristiana k otcovské zodpovědnosti jeho matka Dolores Aveirová.

„Ona také věří, že pokud se to dítě nakonec bude chtít setkat se svou matkou, pak pro ni samotnou bude důležité, aby žila jako slušný člověk. Pro Dolores by bylo hrozné, kdyby dítě zjistilo, že jeho matka žije v chudobě,“ dodal zdroj.

Ronaldo nyní chodí s ruskou supermodelkou Irinou Shaykovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám