Hlavní obsah

Martin Michal vydá knihu, která má otřást českým šoubyznysem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Šokující knížku ze zákulisí českého šoubyznysu chystá manžel zpěvačky Heleny Vondráčková. Kniha se má objevit na pultech 11. listopadu, v den, kdy má Martin Michal svátek. Pro mnohé české zpěváky a zpěvačky to však nebude důvod k oslavě. Do některých z nich se Martin Michal pořádně obul.

Článek

A kdo bude nejvíce na paškálu? "Zatím mohu prozradit jen tři jména: Marta Kubišová, Kateřina Brožová a Jiří Vondráček. Těm se kniha asi moc líbit nebude," prozradil Martin Michal jména, která se v připravované knize budou asi nejvíce propírat.

"V knize bude vše, co jsem za ta léta v českém showbyznysu zažil. A věřím, že pro mnohé to zrovna nebude příjemné čtení," tvrdí Michal. Manžel a manažer Heleny Vondráčkové se prý možného soudního postihu ze strany lidí, do kterých se ve své knize opřel, nebojí.

"Vše je tam pravda, podložená důkazy. Knihu jsme navíc pečlivě konzultoval se svými právníky, takže se nemám čeho bát," tvrdí Martin Michal, který proslul řadou soudních sporů s novináři, lidmi z hudební branže i se státní mocí. Některé z nich se mu podařilo vyhrát.

Helena Vondráčková se podle Martina Michala na knize autorsky nepodílela. "Pouze napsala doslov. Ale stojí za vším, co je v ní napsáno," dodal Martin Michal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám