Hlavní obsah

Manželé v Thajsku při nakládání pickupu těsně unikli smrti. Jejich auto smetl kamion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen o centimetry unikli jisté smrti manželé z města Čiang Rai na severu Thajska, když nakládali zeleninu na svůj pickup. Najednou se přiřítil těžký kamion a jejich auto nekompromisně smetl, přičemž muže a ženu jen těsně minul.

Thajští manželé měli štěstí v neštěstíVideo: AP

 
Článek

Incident se odehrál časně ráno ještě za tmy. Pickup stál na odstavném pruhu, když k němu manželé přinášeli pytle se zbožím, které muž nakládal na ložnou plochu.

V tu chvíli projížděl ulicí desetikolový nákladní vůz. Přestože měl vysokou rychlost a na kraji silnice stál zmíněný pickup, řidič kamionu ani náznakem nepřibrzdil a do menšího vozidla narazil zezadu tak, že jej doslova odmrštil.

Řidič kamionu močil v Rakousku z dálničního mostu a zřítil se do 25metrové hloubky

Koktejl

Na záběrech z bezpečnostní kamery je vidět, že náraz přišel v momentě, kdy měl muž nad ložnou plochou pickupu nataženou ruku, aby na ni umístil menší pytlík, který mu právě přinesla manželka.

Zatímco vyděšená žena odběhla, muž zůstal na místě, ale byl zjevně dezorientovaný. Oba vyvázli z hororové situace bez zranění.

Proč kamion v plné rychlosti menší vozidlo smetl, není jasné. Policie ale viníka nehody vypátrala a zahájila jeho stíhání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám