Hlavní obsah

Manžel Lopezové miluje její nohy

LOS ANGELES

Marc Anthony, nový manžel zpěvačky a herečky Jennifer Lopezové, si své drahé polovičky velice váží a zbožňuje každý kousek jejího božského těla. Na důkaz lásky své ženě koupil luxusní sandále, které ho přišly v přepočtu na 590 tisíc korun. Informoval o tom deník The Sun.

Foto: Josef Zajíc

Senior roku 2015. Ostrava 9.11.2015. Profesor MUDr. Rajko Doleček,Dr.Sc.

Článek

Lopezová má velmi drahý vkus a její muž to moc dobře ví. Právě proto pro ni vybral honosné letní botky, o nichž tvrdí, že jsou jako stvořené právě pro Jenniferiny "nejkrásnější nožky na světě", které si zaslouží náležitou okrasu.

"Sandále jsou naprosto báječné," prozradil hereččin přítel, podle něhož  zcela odpovídají způsobu Jenniferina života.

Blyštivé pantofle jsou prý posety osmnácti karátovým zlatem, které svým tvarem připomíná peří.

"Když je Marc v obchodě uviděl, musel je prostě koupit. Miluje Jenniferiny nohy. Ona o ně pečuje a vždy má perfektně udělanou pedikúru," sdělil hereččin přítel.

Přestože novomanželé okázale utrácejí, Lopezová loni ztratila prvenství na seznamu nejbohatších a nejvlivnějších celebrit, který pravidelně uveřejňuje časopis Forbes a na kterém herečka minulý rok ustoupila až na páté místo. Magazín nenadálý propad přičítá jejímu neúspěchu ve filmech Gigli a Jersey Girl.

Módní butik v Moskvě funguje

Přesto se Jennifer nemusí obávat, že by jednou přišla na mizinu. Například do jejího módního butiku, který před pár týdny otevřela v Moskvě, se zákazníci jen hrnou a skoupili prý skoro polovinu nabízeného zboží.

K velkému údivu i radosti obchodního ředitele Emina Agalarova v něm utrácejí i starší a méně nároční zákazníci, než se původně očekávalo.

"Nakupují tu, protože naše oblečení mohou bez problémů nosit v moskevských klubech," vysvětlil ředitel.

Přestože zákazníci litují, že se Jennifer na oficiální otevření osobně nedostavila, nikdo jí to nemá za zlé a všichni chápou, že dala přednost vlastní svatbě.

"Neměli jsme smlouvu na její přítomnost v době otevření," upřesnil Agalarov, který přesto doufá, že Lopezová do butiku v metropoli přeci jen jednou zavítá.

Existenci svého prvního obchodu s oblečením a módními doplňky Jennifer zahájila v ruské metropoli záměrně. Zdálo se jí příliš obyčejné otevřít jej jako ostatní hollywoodské hvězdy v New Yorku. "Když to bude fungovat tady, pak už všude," domnívá se ředitel.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová se znovu zasnoubila

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která se letos v lednu rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, již nosí na prstě nový diamantový šperk, který...

Jennifer Lopezová si dopřála nového bentleye

Herečku a zpěvačku Jennifer Lopezovou už na silnicích nikdo nepřehlédne. Latinskoamerická krasavice se totiž stala šťastnou majitelkou nového modelu luxusního...

Jennifer Lopezová se potřetí vdala

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová si v sobotu vzala zpěváka salsy Marka Anthonyho. Třiatřicetiletá Lopezová si o rok staršího Anthonyho vzala...

Výběr článků

Načítám