Hlavní obsah

Manžel finské prezidentky hleděl dánské princezně do výstřihu

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kodaň

Dánská princezna Mary si prožila opravdu trapný okamžik. Během nedávné státní večeře vysílané televizí přistihla manžela finské prezidentky Penttiho Arajärviho, jak se jí upřeně dívá do výstřihu.

BEZ KOMENTÁŘE: Manžel finské prezidentky hleděl dánské princezně do výstřihuVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Událost byla naneštěstí pro přistiženého prvního gentlemana Finska vysílána televizí. Záznam tak zcela zřetelně zachycuje zkoumavý pohled Penttiho Arajärviho upřený na hruď dánské princezny. Ta se zprvu dívá opačným směrem, chvíli na to ale hlavu otočí a manžela finské prezidentky přistihne. Ten se co nejrychleji snaží svůj pohled odvrátit, je už ale pozdě.

Dánská princezna si pak rychle položila ruku na hruď a snažila se upravit si výstřih. I přes nevhodnost situace zachovala klid. Trapnou situaci tedy na rozdíl od Penttiho Arajärviho zvládla s naprostou grácií.

Nepříjemná situace se odehrála během státní večeře pořádané dánskou královnou v polovině ledna.

Princezna Mary se vdala za korunního prince Dánska Frederika v roce 2004. Bylo to  čtyři roky poté, co se potkali v baru v Sydney během olympijských her.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám