Hlavní obsah

Magda Malá se sžívá s rolí prostitutky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Magda Malá ztvární v muzikálu Miss Saigon sedmnáctiletou vietnamskou prostitutku Kim. V roli se bude střídat s Ivetu Bartošovou. Aby se s postavou dokonale sžila, pozorně si teď všímá chování vietnamských prodavačů.

Článek

"Musím říci, že mě silně začala zajímat vietnamská komunita žijící u nás, jejich úslužnost a ochota. Je to velmi inspirující," konstatovala.

"Je to velice krásná role. Bez tří obrazů budu pořád na jevišti, melodie jsou jedinečné," dodala zpěvačka, kterou příběh lásky Kim a amerického vojáka hluboce zasáhl. 

Žádný muž snů

Stejně jako hrdinka muzikálu je i Magda Malá svobodnou matkou. S otcem své tříleté Magdalenky se soudí. Nevyšel jí ani vztah s Bohušem Matušem, do něhož vkládala naděje. S dítětem tedy zůstala sama.

Připouští, že ji samota občas trápí. Přesto je však šťastná, že dcerku má. Snaží se jí nepřítomnost otce maximálně vynahradit. O ctitele nouzi nemá, ale zatím se neukázal ten pravý muž.

"Nechci být s někým za každou cenu, já doufám, že láska si mě ještě najde," podotkla s úsměvem a zdůraznila, že po smrti milované sestry je pro ni Magdalenka vším.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám