Hlavní obsah

Madonna se kvůli adopci načas přestěhuje do Malawi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Madonna by si mohla najít třetí domov v Africe, a to kvůli nedávnému verdiktu malawského soudu. Ten rozhodl, že si Madonna nemůže osvojit holčičku Mercy Jamesovou, protože nežila ve vlasti této siroty alespoň rok a půl. Popovou hvězdu ale napadla spásná myšlenka - nechá si v Malawi postavit dům a bude tam často pobývat s rodinou.

Foto: Archiv, Právo

Madonna plánuje stavbu domku v africkém Malawi.

Článek

Pokud by zpěvačka pobývala po dobu roku a půl v Malawi, splnila by podmínku soudu a pak už by nic nebránilo adopci tříleté Mercy Jamesové.

Soud v Lilongwe rozhodl, že Madonna nemá právo adoptovat dítě, když v Malawi nikdy nežila. Soudce zpěvačce oznámil, že podle platných zákonů země musejí adoptivní rodiče v Malawi pobývat osmnáct až čtyřiadvacet měsíců.

Foto: Profimedia.cz

Čtyřletá Mercy Jamesová

.: O tříletou Mercy Jamesovou hodlá Madonna bojovat za každou cenu.

FOTO: Profimedia

Podle britského deníku The Sun Madonna začala s přípravou plánů pro stavbu domu poblíž Lilongwe.

Podle britského deníku The Sun Madonna začala s přípravou plánů pro stavbu domu poblíž Lilongwe.

„Madonna si tam už v minulosti koupila poměrně velký pozemek. Plánuje, že na něm postaví dívčí školu ve vesnici Chinkhota, a zatím jde všechno podle plánu. Ale teď navštívila architekty znova a požádala je, jestli by jí nemohli vytvořit plán pro rodinný dům na stejném pozemku či blízko něj,“ uvedl zdroj pro britský deník The Sun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám